Om os

- Kvalitet til sidste penselstrøg

Din garanti for kvalitetsarbejde, god service og fair priser

Kornvangens Maler ApS

Vi er en lille malervirksomhed, som garanterer dig et flot stykke malerarbejde, som du kan være glad for i mange år. Vi tilbyder blandt andet at hjælpe dig med:

– Både store og små opgaver

– Maling indenfor og udenfor

– Tapetsering

– Renovering

– Maling af facader, vinduer og døre

– At vælge den rigtige farve

Hvilken farve skal du vælge?

Vi har mange års erfaring med malerarbejde, og vi har udført alskens forskellige opgaver. Derfor er vi også eksperter i, hvordan farver påvirker dit rum, og vi tilbyder dig gerne kompetent rådgivning, inden vi går i gang, så du får et resultat, du bliver glad for. Vi kommer gerne med flere løsninger og farveforslag, og vi bliver ved, til du finder det helt rigtige valg til stuen eller soveværelset.

Kvalitet og god service

Grundmalingen er lige så vigtig som det øverste lag, og derfor kan du regne med, at vi gør vores arbejde ordentligt hele vejen igennem. Vi sætter en dyd i at udføre arbejdet præcist og med sans for detaljen, og vi går ikke fra dit hjem, før du er helt tilfreds med vores arbejde.

Når du hyrer os, er du også dækket af en garantiordning gennem Danske Malermester, hvis du mod forventning er utilfreds med vores indsats.

Så har du brug for en ny klat maling i stuen, eller skal facaden have nyt liv? – så ring til os og lad os gøre arbejdet for dig.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Malerarbejde
  Maling i stue. Mega pænt malerarbejde i stue - vægge og lofter. Super god service. Kan ikke se de har været her - alt er ryddet op og ingen stænk nogen steder. Kan varmt anbefales....."

  Petersen

  "Malet stuen.
  Vi har fået malet vores stuen af 2 søde unge piger. De var dygtige og fantastisk hurtig, så vi kan godt varmt anbefalede dem.."

  Marianne Hansen

  "Malet hus indvendig
  lofter malet i stue køkken alrum bad gang,og væg dørkarme,
  det er til at blive færdig med når de møder op tre mand."

  Ove Gehrt

  Ring 28 29 47 03